Verkoopzekerheid

Verkoopzekerheid van ’t Heike Vastgoed B.V.

Wij garanderen U een vooraf te bepalen verkoopprijs van uw woning, bedrijfspand of grond, en spreken met U af wanneer de uiterste datum is dat wij afnemen en betalen. We leggen onze afspraken duidelijk vast in een voorlopige koopovereenkomst, zodat er nooit misverstanden kunnen ontstaan.

In de tussenliggende periode kunt U uw woning, bedrijfspand of grond verkopen voor een hoger bedrag. Indien U uw woning, bedrijfspand of grond verkoopt, bent U ons een vaste vergoeding schuldig, die wij van tevoren zijn overeengekomen. De vastgelegde voorlopige koopovereenkomst wordt ontbonden, omdat voldaan wordt aan een ontbindende voorwaarde.

  • U heeft nu altijd de zekerheid dat uw woning, bedrijfspand of grond verkocht is voor een bepaald bedrag, en kunt in de tussenliggende periode met of zonder onze hulp, zelf verkopen.
  • Doordat U zekerheid heeft over de ontvangen minimumprijs, zult U waarschijnlijk beter in staat zijn om uw woning, bedrijfspand of grond voor een hogere prijs te verkopen. U wint.
  • Omdat wij U zekerheid bieden, is de kans aanzienlijk dat U erin slaagt om nog beter te verkopen. Niet alleen U, maar ook wij winnen dan!

Met andere woorden, bij een succesvolle verkoop is er WIN-WIN situatie, U ontvangt een hogere prijs, wij ontvangen een vergoeding. Wilt U meer weten over de verkoopzekerheid van ’t Heike Vastgoed B.V., neem dan contact op met ons via het formulier aan de rechterzijde.

 

slider02Directe aankoop